Res med solstolen rlxback!

14 November, 2022 | Blog, Innovation, Resor, rlxback, Semesterliv

Res med solstolen rlxback!

Att resa med sin solstol rlxback är så lätt och i somras fick jag änligen åka iväg på semester, då min son och jag åkte till Mallorca. Självklart så hade jag och min son varsin solstol rlxback med oss. Solstolen rlxback får plats i resväskan men oftast så hänger jag bara rlxbacken på ryggen, som också utan problem går igenom security. Väl vid gaten så går jag lätt på planet med både solstolen rlxback och ett handbagage. Jag har också ibland bara lagt solstolen rlxback i handbagaget, speciellt om jag har haft en kabin resväska med mig. Väl på Mallorca, denna bekväma och välkomnande ö med allt man kan önska av en solsemester, så infinner sig lugnet och nyfikenheten bubblar. Något som jag speciellt dras till är de fina gyllene sandstränderna, som påminner mig om de öar jag besökte när jag arbetade som båt stewardess i Västindien för många år sedan. Här nedan ser ni mig i liggläge på solstolen rlxback, en innovation från mig med våra ryggar och cirkular ekonomi i fokus.

Res med solstolen rlxback

Res med solstolen rlxback

It´s time to rlxback!

Recent posts

It´s time to rlxback!