rlxback, från tanke till innovation!

12 May, 2022 | Blog, Innovation, Resor, rlxback, Semesterliv

rlxback, från tanke till innovation!

Visst är det så att många av oss någon gång har tänkt att det hade varit bra om en produkt eller tjänst hade varit annorlunda, d.v.s. bättre. Jag har haft många ideer genom åren, och ideerna kommer oftast för att jag tycker om att hjälpa och förbättra. Jag är dock inte ensam om att tycka att det är besvärligt att behöva välja mellan att bära med mig en otymplig Brassestol/solstol eller att ha en obekväm strand eller picknick upplevelse. Så ryggstödet rlxback föddes ur ett behov som jag med många andra har, ett behov av att kunna luta sig emot ett ryggstöd som är lätt att ta med sig ut i naturen. Så rlxbacka och glöm bort rygg och armvärk vid ert nästa strand eller picknick besök. Jag kommer i denna blogg utveckla olika kategorier där ni också kommer att kunna ta del av min resa som innovatör och entreprenör, hur jag ser på rlxback och miljö och framför allt var jag rlxbackar.

Ryggstöd i en tubformad bag!

rlxback - when you travelJag är en minimalist och det mesta som jag äger är lätt och användbart. Jag ler stort när jag ser en produkt där man har tänk till lite extra, för det är så livet tickar på, nya ideer ny energi, en energi som smittar av sig. Det tog 14 ideer på utformningen av rlxback tills jag hittade rätt, och det fantastiska var faktiskt att jag fick med alla mina önskemål. Det viktiga var att alla delar var användbara, så bagen är också en kudde och har 2 fickor för dina nycklar, mobil etc. Här bredvid ser ni talangfulla Kpop+dansaren miiitran som tog med sin rlxback på en Grekland semester, snyggt fotograferat av en vän till henne. Detta blogg inlägg är starten på min bloggresa, och jag ser fram emot att få dela med mig mer om rlxback, innovationsresan och mycket mer.

Ha en fantastisk dag, hälsningar Anette

 

 

It´s time to rlxback!

Recent posts

It´s time to rlxback!