om rlxback

välkommen!

Vi är glada att du besöker rlxback’s hemsida. rlxback är en speciell produkt till dig eller till någon du känner, direkt från en oberoende innovatör, det är en unik produkt som du kan använda år framöver.

Innovationen och Designen ligger främst i hopfällbarheten.
rlxback är en Patenterad och Design skyddad produkt, från Malmö, Sverige.

Innovatören var trött på rygg och arm värken som man fick efter en stund på stranden eller efter en picknick. Att ta med en otymplig hopfällbar strand/utomhusstol gåendes, eller på cykeln var inget alternativ. Innovatörens mål blev att göra ett ryggstöd som var lätt att ta med till stranden, picknicken eller andra avkopplande platser. Ryggstödet skulle inte vara fyrkantigt, och skulle väga lite för att lätt kunna tas med på ryggen eller tas med ut på en cykeltur.

Ryggstödet skulle ha 2 positioner och kunna klara av sand, grus och salt/vatten, så inga skruvar eller bultar skulle ingå i konstruktionen, man skulle även kunna skölja av ryggstödet i havet för att rengöra det. Ryggstödet skulle kunna ta en hel del ryggtryck, och inte ha någon kroppsbredds begränsning, och passa alla typer av kroppar. Och naturligtvis vara mycket bekväm!

Ett mål var också att du enkelt skulle kunna ta med ditt ryggstöd till olika sol/strand semestrar. Du skulle då kunna undvika att hyra/köpa nya solstolar på varje destination, detta sparar på både miljön och dina pengar. Du skulle kunna välja din favoritplats och sitta nära vattnet om du vill.

Allt detta resulterade i rlxback som är hopfällbar, är lätt i vikt, har 2 positioner, 2 fickor och ett bekvämt rygg och nackstöd.
rlxback friar dina armar, är din ryggs bästa vän, inga mer rastlösa positioner!

In English

About rlxback

Bra att veta

$

Tyget är av 600 D Polyester och torkar snabbt.

$

Undersidan av sittdelen har en reflekterande silver isolering som ger ett bra skydd om du sitter på en kallare eller våt mark.

$

Passar alla kropps storlekar.

$

Om din rlxback är fuktig eller våt när du lägger den i rlxback bagen, vänligen packa upp, och sätt upp rlxbacken för att torka vid tidigaste möjliga tillfälle. Risken är annars fukt/mögelskador på tyget.

$

rlxback faller inte bakåt om du lyfter på benen, på grund av de bakre stabiliserande rören.

$

rlxback kollapsar inte när du lämnar din rlxback som vissa liknande produkter gör.

$

Baksidan av rlxbacken är en perfekt plats för att ställa din kalla dryck eller väskan.

$

Släng på en strandhandduk på din rlxback och du får det väldigt bekvämt.

$

rlxback är mycket lättviktig, så om det är lite blåsigt och du lämnar din rlxback en stund, lägg på något som tynger ner rlxbacken, en väska eller något annat.

$

Ju mer du använder din rlxback desto bättre blir den, rlxback älskar varmt väder och har gått igenom en hel del uthållighet tester, vi hoppas att du också kommer tycka om den.

Lite tips på hur man använder rlxback

Vänligen läs instruktionerna, som du hittar i bagens ena ficka.

  • Glöm inte att sätta på bagen pa rlxbacken, bagen fungerar också som ett rygg/huvud stöd i 2 positioner.
  • Sitt så nära ryggstödets mittdel som möjligt i position 1 för bästa stöd för ryggen.
  • Kontrollera att rören går hela vägen ner i hålen i position 1.
  • När du ändrar position, använd båda händerna samtidigt, titta på instruktionen och på videon.
  • Kontrollera att rören är ordentligt i skårorna i position 2. Du få en känsla för det efter ett par gånger, och kan känna när det är rätt utan att ens titta.
  • Position 2 är bäst när du ligger hela vägen ned och vilar huvudet på det gråa nackstödet.
  • rlxback är lätt att sätta ihop och fälla ner ståendes, titta på videon.
  • Om du inte vill att dina fickor på bagen ska synas, ta bort blixtlås hänget.
  • Någon gång kan det hända att små sandkorn letar sin väg in i de mottagande röröppningarna, som gör att ett rör kan fastna, oroa dig inte, bara vrid röret ett par gånger och röret lossnar. Detta händer sällan, det är därför rlxback görs utan skruvar och bultar, så rlxback kan användas nära vilken yta som helst

 

It´s time to rlxback!